Güvenlik Görevlisi Alımı

2022 Ocak Koruma ve Güvenlik Görevlisi Personeli Alım İlanları Listesi

Yazan  | 

Yeni yıla girilmesi ile birlikte koruma ve güvenlik personel alımı yapacak kurumlar da belli olmaya başladı. Bu kurumlar arasında ağırlıklı olarak Üniversiteler var. Tüm bu kurumların listesini, başvuru şartlarını ve başvuru tarihlerini ayrıntılı olarak işçi personel alımı sitesi okuyucularına paylaşıyoruz. Bu listeyi güncel tutacağımız için kamuda koruma ve güvenlik personeli adaylarına paylaşarak, yorum bölümüne görüşlerinizi bekliyoruz.

2022 Ocak Ayı Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alım İlanı Listesi Güncel!

Tapu Kadastro 100 güvenlik görevlisi alımı yapacak. Lise mezunu olarak 30, önlisans mezunu olarak 40 ve lisans mezunu olarak ise 30 olmak üzere toplamda 100 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Ocak 2022 tarihinde sona erecek. Adayların kamu personeli seçme sınavı KPSS’den mezuniyete göre ilgili puan türünden yeterli puan almak gerekiyor.

Muş Alparslan Üniversitesi Personel dairesi başkanlığı tarafından yeni bir ilan açıklandı. Bu ilanda 50 kişi istihdam edilecek. Bu alımlardan 20 kişisi koruma ve güvenlik görevlisi kadrosunda olacak. Lise, önlisans ve lisans düzeyinde mezuniyete göre KPSS’den en az 60 ve üzeri puana sahip olmak gerekmektedir. Başvuru şartları ile ilan kılavuzu için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

İlan için tıklayın

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi tarafından 5 Ocak 2022 tarihli ilana göre destek personeli ile 20 güvenlikçi alımı yapılacaktır. 5 Ocak tarihi itibari ile online olarak müracaatlar alınmaya başlandı. Adaylar 17 Ocak tarihine kadar müracaatlarını gerçekleştirebilecekler.

İlan detayları için tıklayın

Ankara Müzik ve Görsel Sanatlar Üniversitesi Başkanlığı  KPSS’den en az 60 ve üzeri puana sahip olmaları ile çok sayıda memur alımı yapacak. ÖGG için de başvurular alınmaya devam ediyor. Son başvuru tarihi 7 Ocak olarak açıklandı

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi destek personeli, mimar, sağlık personeli yanı sıra güvenlikçi alımı içinde kadro açtı. toplam istihdam sayısı 41 olarak açıklayan Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi üniversitesi ilanına erişmek için ilan kılavuzuna tıklayın.

İlan metni için tıklayın

Başvuru Genel Şartları Nedir?

Adayların 657 sayılı devlet memurları kanununda 48. madde de belirtilen genel şartları taşımaları gerekmektedir.

Yaş şartlarında en az 18 yaşını doldurmuş olmak ile birlikte ilan kılavuzunda belirtilen üst yaş şartını taşımak gerekmektedir.

Görevini yapmaya engel bir vücut ve akıl hastalığının olmaması istenilmektedir.

5188 sayılı Özel güvenlik hizmetlerine dair kanunun 10. maddesindeki şartlara göre geçerliliği devam eden belgeye sahip olmak istenilmektedir.

Vardiyalı ve nöbet usulu çalışma esaslarına uygun olmak,

İlan kılavuzunda belirtilen Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş ve mezuniyete göre ilgili puan türünden asgari puana sahip olmak istenilmektedir.

İşçi Personel Alımı

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.